Câștigă un Hyundai i20 la EXPOROM Auto&Moto Show

Published on April 25, 2013 by   ·   No Comments

Tombola Hyundai Exporom

Castiga o masina! Vino la EXPOROM Auto&Moto Show si poti pleca acasa cu un Hyundai i20

Sute de bolizi cu mii de cai-putere sub capota, automobile clasice, dar si cele mai noi modele de pe piata va asteapta la EXPOROM, noul centru expozitional situat in Pantelimon , la intersectia DN3 cu Soseaua de Centura, in perioada 9-12 mai. Si asta nu e tot. Alaturi de masini aducem sub privirile voastre si zeci de motociclete.

Vali Porcisteanu, campionul national la raliu, va face onorurile deschiderii evenimentului, cu o demonstratie in cadrul competitiei „Cupa presei la Buggy”.

O alta supriza vine odata cu tombola organizata in cadrul evenimentului. Pe baza biletului sau abonamentului cumparat, vizitatorii pot castiga un Hyundai i20, in urma extragerii la sorti, ce va avea loc in ultima zi a show-ului.

EXPOROM Auto&Moto Show este la a doua editie. Dupa succesul de anul trecut, acum va invitam la un eveniment plin de culoare, cu modele de masini si motociclete din toate categoriile. Peste 25.000 de vizitatori sunt asteptati la cea de-a IIa editie a Auto&Moto Show 2013. Accesul in spatiul expozitional se va face pe baza biletului de intrare, iar  transportul vizitatorilor va fi gratuit de la statia de metrou Republica.

Evenimentul  isi deschide portile pe 9 mai cu defasurarea concursului „Cupa presei la Buggy”. Zilele urmatoare continua cu inscrieri, calificari si masuratori pentru competitia de CAR Audio (EMMA). Desigur nu vor lipsi nici demonstratiile cu buggy-uri, cu motoare, expo tuning si prezentarea masinilor ce vor concura in cadrul Campionatului National de Drift (11-12mai).

Intr-un spatiu de 12.500 mp, fie ca sunt importatori sau distribuitori, expozantii sunt invitati sa prezinte, sa dezbata sau sa lanseze in fata publicului larg noutatile in materie de auto, moto si sport.

Biletele pot fi achizitionate astfel: de pe www.myticket.ro, din reteaua Diverta sau direct de la locatie (pe durata desfasurarii evenimentului).

Pentru orice informatie cu privire la desfasurarea evenimentului, ne puteti scrie la [email protected], persoana de contact fiind Romina Stancu (0752.206.745).

Tags: , , , , , ,

Readers Comments (0)
Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Articole similare

Diverse

Accident Lexus in Rusia

“Piloții” șoselelor

Astfel de piloti intalnesc zilnic pe drumuri nationale si chiar prin oras. Pentru acestia, strada este doar o ...
volvo-testing

Volvo. Test de rezistenta

Asa se probeaza autoturismele produse de Volvo. O pista complexa, in care evolutia masinilor este asemenea unui balet ...

Prea multe filme

Tinerii carora adrenalina le este in exces isi risca viata dupa ce urmaresc prea multe filme la tv ...