Delecour a fost descalificat

Published on June 3, 2013 by   ·   No Comments

Raliul-Deltei-2013

După 20 de absență în calendarul competițional al Campionatului Național de Raliuri, anul acesta, Raliul Deltei a revenit în forță.
Un spectacol frumos cu probe speciale foarte bine alese. O competiție care le-a lăsat tuturor participanților și spectatorilor, o impresie deosebită.
La volanul Peugeotului 207 S2000, Francois Delecour a câştigat şapte dintre cele 10 probe speciale şi a câştigat raliul cu un avans de un minut şi 38 de secunde în faţa lui Gergo Szabo (Mitsubishi Evo X).
După încheierea raliului, francezul a fost informat că este descalificat din cauza încălcării regulamentului tehnic, deoarece mecanicii au fost surprinși lucrând la mașină în parcul închis, după terminarea probelor.
Conform declarațiilor lui Delecour, acesta motivează acea intervenție doar pentru demontarea camerelor video instalate în mașină și a făcut contestație la decizia organizatorilor.
În spirit de fair-play, declarația învingătorului prin decizie tehnică, Gergo Szabo, a fost pentru câștigarea competiției pe probele speciale și nu la masa verde.

Tags: , , ,

Readers Comments (0)
Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Articole similare

  Diverse

  Accident Lexus in Rusia

  “Piloții” șoselelor

  Astfel de piloti intalnesc zilnic pe drumuri nationale si chiar prin oras. Pentru acestia, strada este doar o ...
  volvo-testing

  Volvo. Test de rezistenta

  Asa se probeaza autoturismele produse de Volvo. O pista complexa, in care evolutia masinilor este asemenea unui balet ...

  Prea multe filme

  Tinerii carora adrenalina le este in exces isi risca viata dupa ce urmaresc prea multe filme la tv ...