Revine Campionatul Național de Viteză în Coastă

Published on April 17, 2015 by   ·   No Comments

Trofeul Râșnov dă startul sezonului 2015 al Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop și, la fel ca în fiecare an, se bucură de o popularitate deosebită în rândul concurenților.
Lista de înscrieri include nu mai puțin de 70 de piloți până la această oră, în frunte cu campionul național absolut al ultimelor sezoane, Lucien Hora. Resiteanul va pilota același spectaculos monopost Lola B99/50 cu care a încheiat sezonul trecut, tot la Râșnov pe primul loc.

Din pleiada de Mitsubishi Evolution de diverse generații care se vor întrece pe traseul de pe Valea Cetății fac parte și mașinile pilotate de Ovidiu Zaberca, Paul Andronic și Lucian Răduț, de la care ne așteptăm, ca la fiecare etapă, la o luptă la limită. Privirile vor fi atrase și de modelul Ferrari 430 Challenge pilotat de Florin Voicu dar și de superbele mașini clasice. La capitolul surprize îl menționam pe pilotul de raliuri Danny Ungur (Ford Fiesta) dar și pe Costi Stratnic, care revine la coastă cu un model BMW 135d.

Având în vedere că înscrieri vor continua și săptămâna viitoare, este de așteptat ca numărul celor prezenți la start să fi și mai mare.

Întrecerea se desfășoară pe clasicul traseu cu startul la ieșirea din Râșnov și care urcă spre Poiana Brașov până în locul numit “Poiană Cristianului”. Lungimea traseului este de 4 km, iar cele două zile de concurs sunt împărțite în șase, respectiv patru manșe.
 

Tags: , , , , ,

Readers Comments (0)
Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Articole similare

Diverse

Accident Lexus in Rusia

“Piloții” șoselelor

Astfel de piloti intalnesc zilnic pe drumuri nationale si chiar prin oras. Pentru acestia, strada este doar o ...
volvo-testing

Volvo. Test de rezistenta

Asa se probeaza autoturismele produse de Volvo. O pista complexa, in care evolutia masinilor este asemenea unui balet ...

Prea multe filme

Tinerii carora adrenalina le este in exces isi risca viata dupa ce urmaresc prea multe filme la tv ...