Simone isi urmeaza tatal

Published on September 21, 2010 by   ·   1 Comment

Cat de curand, Simone Tempestini (16 ani) , fiul binecunoscutului italian din Campionatul National de Raliuri, Marco Tempestini (Tempesta), se va bate cu propriul tata la locurile fruntase din campionat.
Simone a terminat cu succes Raliul Aradului pe o Dacia Logan si declara ca s-a simtit bine in postura de pilot la acest raliu, fapt ce il motiveaza si pentru editiile din campionat in anul urmator.

Simone face parte din Napoca Rally Academy si l-a avut în dreapta pe Lucio Baggio, fostul copilot al tatalui sau, Marco Tempestini.

Tags: , , , , , , ,

Readers Comments (1)

  1. […] A doua etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă a avut loc in 18-19 mai la Rânca. Devansându-și concurenţii încă de la calificările de sâmbătă unde a obţinut locul I, Dacia Logan preparată de Serus a obţinut de fiecare data cel mai bun timp la categoria sa în aplauzele a numeroşi spectatori şi spre mulţumirea sponsorilor Total Lubricants Romania, Safety Broker şi Service Auto Serus SRL şi a tuturor posesorilor de Logan. […]
Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Articole similare

Diverse

Accident Lexus in Rusia

“Piloții” șoselelor

Astfel de piloti intalnesc zilnic pe drumuri nationale si chiar prin oras. Pentru acestia, strada este doar o ...
volvo-testing

Volvo. Test de rezistenta

Asa se probeaza autoturismele produse de Volvo. O pista complexa, in care evolutia masinilor este asemenea unui balet ...

Prea multe filme

Tinerii carora adrenalina le este in exces isi risca viata dupa ce urmaresc prea multe filme la tv ...