Vestitorii primăverii auto/moto 2015 – Salonul Auto-Moto

Published on March 8, 2015 by   ·   No Comments

Intrat deja in agenda celor mai importante evenimente din România, Salonul Auto Moto isi va deschide portile in Piata Constitutiei, in perioada 1-5 aprilie 2015, pentru toti pasionatii fenomenului auto –moto din tara.

Pe durata celor cinci zile, sunt asteptate sute de masini si motociclete – de la vedete ale Salonului Auto de la Geneva sau premiere nationale la cele de epoca sau tunate. in creștere de la o ediție la alta, spectacolele oferite de sportivi pe patru sau doua roti cu demonstratiile, acrobatiile si drift-urile lor epice, vor crea atmosfera incendiara cu care au fost obisnuite zecile de mii de vizitatori din toata tara, care au trecut in anii precedenti pragul Salonului Auto Moto.

Nu vor lipsi noutatile si ofertele speciale de Pasti ale dealerilor, firmelor de leasing si de asigurari, precum si ale bancilor.

Nu este niciodata prea devreme pentru ca toti participantii la Salonul Auto Moto: organizatori, expozanti si vizitatori, sa-si marcheze in agenda perioada 1-5 aprilie 2015.

Pentru mai multe detalii accesati: www.sam.ro

Tags: , , , ,

Readers Comments (0)
Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Articole similare

  Diverse

  Accident Lexus in Rusia

  “Piloții” șoselelor

  Astfel de piloti intalnesc zilnic pe drumuri nationale si chiar prin oras. Pentru acestia, strada este doar o ...
  volvo-testing

  Volvo. Test de rezistenta

  Asa se probeaza autoturismele produse de Volvo. O pista complexa, in care evolutia masinilor este asemenea unui balet ...

  Prea multe filme

  Tinerii carora adrenalina le este in exces isi risca viata dupa ce urmaresc prea multe filme la tv ...